Mange har spurgt mig, når de skal have ny hjemmeside, om de selv kan have indflydelse på siden og “gøre noget”, fremadrettet. Og ja……Nyt website?

Hvis du skal have en ny hjemmeside, så laver jeg kun hjemmesider, som man også selv kan rette i.

Det gør jeg i WordPress, efterfølgende betegnet som “WP”

Man skal dog have lidt praktisk viden omkring WP, inden man begynder at opbygge en ny side.

Der findes et hav af muligheder, de fleste ganske gratis.

Det kræver noget hosting, og gerne et sted hvor de hoster seriøst, og så kræver det man lægger ud med et fremtidssikret godt Design, som løbende bliver opdateret fra udviklers side. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen ????

Vælger man det forkerte design fra starten, kan man komme i den situation, at der pludselig ikke mere udvikles til dette design, og så står man med en meget usikker side.

WP bliver hele tiden opdateret med nye moduler og kerner, så her skal man være OBS.

Alt dette er noget jeg som IT-virksomhed, hjælper kunderne med, så de kun skal tænke på indhold. Resten klarer jeg ????. Du kan også få mig til at lave tekster for dig.

eg kan hjælpe med det hele, lige fra valg af designskal, til hosting og vedligeholdelse, samt opsætning, så kunden selv kan fortsætte, og så selvfølgelig guide og support, efter endt åbning af siden.

Man kan snildt designe siden på det domæne man har lyst til, og så åbne op, når man er tilfreds.

Alternativt kan man designe og opsætte hele siden på et andet domæne, og så flytte det hele når man er klar.

Det er smag og behag.
Det er helt klart at foretrække denne model.

Noget andet

Går man den anden vej, og vælger noget færdigt lavet et sted, så får man det man betaler for. Her betaler man typisk et månedligt gebyr for at være med, og det er heller ikke ens eget. Vælger man en dag at ville have sin side, så vil det ikke være muligt at få den, for du ejer den ikke.

Du kan med andre ord vinke farvel til din side.

Og ønsker man ligeså en ny funktion, vil man skulle vente på den, til nok vil have denne funktion, og så vil du måske skulle betale ekstra for den.

Så det er bagsiden ved at vælge en foruddesignet model, som man ingen indflydelse har på.

Så, skal du have ny hjemmeside, og vil du vide mere, så gå til kontaktsiden her.Kontakt mig

Du kan også kontakte mig på mail@computermusen.dk, med dine ønsker. Så kan vi tage en snak om tingene. Og har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig.