Så blev WP version 5.3 frigivet

Så blev WP version 5.3 frigivet og vi har alle ventet på at den skulle komme. Det største højdepunkt er egentlig ikke nye funktioner, men selve opdateringsprosessen samt udseendet af den 🙂

Den er godt nok blevet flot! Det var længe ventet, og mange har altid syntes at den var kedelig og intetsigende. men hvorfor skal det være kedeligt at opdatere,når man kan få så meget mere liv ud af denne proces?5.3 wordpress

Jeg syntes personligt at den er blevet flot!

Husk dog at før du opdaterer til en 5.3, så tjek lige at dit Tema rent faktisk understøtter den nye version. Normalt skal man lige give det lidt tid, og evt. vente nogle dage, eller spørge ind til Designeren om Temaet nu rent faktisk også understøtter den nye version. bare for en sikkerheds skyld.

Det ville være ærgerligt at få ødelagt sit flotte site.

Ydermere har de frigivet Temaet twenty twenty, som er WPs default tema. Et lækkert tema, som man kan bruge uden videre, uden nogen dikkedarer.

Ligeså er der kommet en bedre og mere indholdsrig Block editor, så du kan rykke rundt på flere blogs nemmere, og med nye muligheder for design.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte mig for mere info omkring dit site og opdatering, såfremt du har behov for dette!