FORRETNINGSBETINGELSER, NÅR EN ORDRE BESTILLES HOS COMPUTERMUSEN

 • Kunder af Computermusen vil efter udførelse af det bestilte job, modtage faktura pr. mail, med betalingsfrist senest 7 dage efter. Ved overskridelse af denne betalingsfrist pålægges der et rykkergebyr ved udsendelse af ny faktura.

  Der pålægges yderligere renter på 1,5 % af det skyldige beløb pr. løbende måned fristen overskrides inkl. rykkergebyr.

  Ved større bestillinger, opkræves et depositum på 50% af opgavens pris.
  Der faktureres ved opgaveafslutning, og ved faste kunder, faktureres der hver d. 25., i hver måned, med mindre andet aftales.

 • Kunder af Computermusen må ikke kontakte eller på nogen anden måde kontakte Computermusens andre kunder med henblik på deling af løsninger, uden accept fra Computermusen.
 • Computermusen kan til enhver tid opsige aftalen med kunden med en frist på 14 dage til udgangen af en måned. Der gælder de samme regler for kunden.
 • Ved opsigelse af aftaler imellem kunden og Computermusen, kan denne kun opsiges, såfremt at kunden har indbetalt evt. skyldige beløb til Computermusen.
  Aftalen vil være gældende, indtil dette er sket.
 • Computermusen installerer og idriftsætter det leverede imellem 10-16 på hverdage, medmindre andet skriftligt er aftalt.
  Levering, installation og opsætning finder sted til normal timepris for konsulentbistand.

  Køber indestår for, at installationsarbejdet kan gennemføres uhindret, samt at alle miljøkrav og licenskrav overholdes.
  Opstår der undervejs i installationsforhindringer i kundens udstyr som ikke kan forudses, kan Computermusen ikke holdes til ansvar for dette, men kan derimod hjælpe med udredelse af hindringen, imod merbetaling til alm. timepris.

 • Ved indkøb af hardware der ikke er på lager og overstiger kr. 1000,00 pr. del, bliver der udskrevet en faktura til kunden på et accontobeløb på halvdelen af beløbet pr. del. Dette sker for, at ComputerMusen kan sikre sig at kunne tilbagelevere delen til lageret, hvor den kom fra, hvis kunden fortryder sit køb inden levering.
  Computermusen forbeholder sig ret til tidsfristforlængelser. Computermusen kan ikke holdes ansvarlig for computerproblemer, der hidrører software, som ikke har en gyldig licens.

Hvis der laves kørsel over broer, eller der er brug for færgebilletter og parkeringsafgifter, vil fakturaen blive pålagt dette beløb. Antal km. gælder sammenlagt (ud og hjem).

Større opgaver:
Ved større opgaver såsom nyopsætning af pc’ere i et trådløst eller kabelført netværk, er der et opstartsgebyr, og efterfølgende kan der aftales en fast pris alt efter opgavens størrelse.
På den måde ved du, hvad du kommer til at betale alt i alt.

Ovenstående priser er ekskl. materialer.

Spørgsmål til disse forretningsbetingelser kan rettes til Computermusen på telefon 2679 6131 eller via mail.

Priser er ekskl. moms og takster er pr. påbegyndt time, og der afregnes kun hele timer.

Efter klokken 16 og i weekender, udføres opgaver til forhøjet timepris.

Se også mine andre sider og se om der er noget vi kan gøre for dig på disse:

Har du brug for sparring eller har du spørgsmål om IT, så kontakt mig via kontaktsiden.