Webroot endpoint protection beskytter dig hele vejen rundt

Webroot er hurtigere. Faktisk hele 60 gange hurtigere end andre antivirusprogrammer.

Webroot beskytter dig imod identitetstyveri, ransomware, spyware, vira og malware.

Med alle de ting du foretager dig på nettet i dag, ja så er det ekstra vigtigt at beskytte sig imod trusler udefra. Det kan du med Webroot. 

Med antivirus programmet fra Webroot, behøver du ikke at bekymre dig. Det prisvindende antivirusprogram giver dig fordele som:

  • Hurtige scanninger af din computer
  • Optager meget lidt plads
  • Sløver ikke computeren med store opdateringer
  • Scanner i realtid – den arbejder løbende i baggrunden
  • Er konstant opdateret vedr. nye online trusler

 

Prøv det

Når du bestiller det, så får du en mail fra mig, så du hurtigt og nemt kan installere det. Det er blot et link, som du skal aktivere og køre, og så er du beskyttet.

Opdateringer

Normalt ville du skulle opdatere dit  antivirusprogram, men ikke med Webroot. Det opdateres flere gange i timen, og du opdager det ikke, da det hele gøres online.

Du mærker det ikke

Webroot overvåger altid de filer som er aktive på din PC og dermed sætter det ikke hastigheden ned på din enhed. Du vil slet ikke mærke at den beskytter dig.

 

Arbejder online for dig

Webroot er udviklet så det ikke sløver din enhed, men kører online, og bliver derfor også opdateret online, så det hele tiden beskytter din enhed mod nye trusler.

Hvad skal jeg vælge?

Der findes masser af antivirusprogrammer.

Der findes et hav af antivirusprogrammer, endda nogle som er gratis. Men du får hvad der er gratis, og i så vigtig en sag, så skal man ikke gå på kompromis med sikkerheden. Derfor skal du tænke på, at det skal være nemt for dig, men at du stadig skal være fuldt beskyttet.

Med Webroot rammer du begge dele. Alle opdateringer foregår, uden du lægger mærke til det, og mange gange om dagen. Ligeså bliver du beskyttet mod Vira, spam og malware samt identitetstyveri. 

Så valget er ikke så svært.

Det er nemt

Hos andre udbydere er det svært.

Webroot har gjort det nemt. Du skal ikke tænke licensfornyelser, licenskoder og andet svært såsom indstillinger, filtre,  godkendelser og meget andet. Det klarer Computermusen og Webroot for dig. 

Fordelene er ligeså mange:

Hurtig scanning af din enhed
Fylder næsten ikke noget på din enhed
Altid på vagt - den beskytter dig realtid
Er altid opdateret