Det handler om at lytte og forstå sin kunde

Det er ikke altid nok bare at løse problemet i nuet. Det handler ligeså om fremtiden

IT hjælp findes der masser af. De fleste gør det rigtigt godt. Så derfor er det svært at vælge hvem man skal bruge som IT mirakelmager.

Hvorfor så vælge Computermusen, fremfor en anden?

Min erfaring siger mig, at det ikke handler om udførelsen, men snarere om personen der udfører det.
Alle kan opdatere en PC, eller trække et kabel.

Men ikke alle kan lytte og høre hvad kunden egentlig har behov for.

Jeg tror på det langvarige kundeforhold, og de lyttende stunder, hvor det egentlig ikke handler om løsning, men snarere visioner for kunden, som gør at kunden bliver hos dig.

Min passion sammen med forståelse og tålmodighed, udgør i dag min virksomhed, som jeg nu har haft i over 22 år. Jeg er dedikeret til det jeg gør, og følelsen af at jeg virkelig hjælper mine kunder betyder meget for mig.

Skulle du have lyst til at se hvad jeg ellers laver så tag et kig på www.firmamusen.dk , www.wpmusen.dk eller på www.shopmusen.dk


It hjælp er mange ting, det kan udføres helt forkert med tanke på at løse et nu og her problem, eller du kan løse problemet, så det ikke opstår igen. Hvad tror du at Computermusen gør?

Læs mere

Samarbejdspartnere

Ved at bruge samarbejdspartnere og redskaber, kan man sammensætte den perfekte løsning for kunden

 • Privatkunde
  Computermusen er altid klar med løsninger der bare holder. Skulle have ny computer, og fik personlig rådgivning som ledte mig på rette vej. Fantastisk service!
  Privatkunde
 • Privatkunde
  Computermusens backup giver mig tryghed i hverdagen og da mine filer og billeder er uerstattelige, er det den bedste cocktail for mig. Computermusen er den bedste IT-hjælp jeg nogensinde har haft.
  Privatkunde
 • TT. Hairdesign
  Da jeg fik lavet min hjemmeside om, fik jeg flere kunder i min salon. Nu kan jeg næsten ikke følge med den store efterspørgsel, der er på tider i min salon. Computermusen gjorde virkelig min forretning levende igen.
  TT. Hairdesign
 • Frank Sørensen
  Vores netværk gik ned, så vi kontaktede Computermusen, som vi havde fået anbefalet fra vores samarbejdspartner. Der gik ikke længe før at vi var oppe og køre igen. Det har vi ikke fortrudt, og vi stoler 100% på Computermusens kompetencer!
  Frank Sørensen
  Amager Låseservice
 • Annette Dahl - CEO
  Fedt – Computermusen var en lifesaver uden lige!!! TUSIND tak! – Det er virkelig uvurderlig hjælp og specielt i en virksomhed som vores hvor vi ikke har inhouse it hjælp :-).
  Annette Dahl - CEO
  C3 Consulting
 • Privatkunde
  Computermusen er altid klar med løsninger der bare holder. Skulle have ny computer, og fik personlig rådgivning som ledte mig på rette vej. Fantastisk service!
  Privatkunde
 • John Strauss
  5 stjerner til Computermusen. Michael oprettede en shop for os, og da vi skulle have nyt domænenavn, flyttede han det hele for os. Perfekt!
  John Strauss
  fotoIq
 • Jack Pedersen
  Jeg har benyttet mig af Computermusen nogle gange, og har fået både kompetent rådgivning og løsninger på problemer jeg har haft på min webshop. Computermusen står altid parat hvis der opstår et akut problem. Jeg vil helt klart anbefale Computermusen
  Jack Pedersen
  Flagshoppen.dk