Computermusen dækker hele Danmark

Så længe du har en aktiv forbindelse, kan jeg hjælpe dig uanset hvor du bor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Antivirus - er det ikke dyrt?
Computermusen arbejder sammen den førende leverandør af total løsninger, hvor DU som bruger slet ikke skal gøre noget. Alt styres centralt uden indgriben fra dig selv. Computermusen overvåger din enheds sikkerhed løbende, så du kan føle dig tryg og sikker, altid.
2Jeg skal have opgraderet min PC til Win11?
Intet problem. Computermusen hjælper dig, enten ved at køre hjem til dig, eller du kan sende din enhed til mig. Såfremt det er en ældre PC, over 2(2020) år, kan det ikke lade sig gøre at opgradere din PC. Her anbefaler vi i stedet at du køber en ny PC.
3Mit website skal opdateres?
Computermusen kan både hjælpe dig med at opdatere dit website i WP, eller du kan vælge at købe en opdateringspakke, så dit website vedligeholdes løbende. På den måde vil du kunne spare penge, da du betaler en fast pris pr. år.
4Jeg skal have lavet en webshop?
Computermusen hjælper dig i gang fra start til slut. Vi hjælper dig også med den indledende fase, for at sikre dig, at du kommer godt fra start. Vi har aftaler med kortindløsere og betalingsgateways, samt fragtfirmaer, så du kan få hele paletten på en gang, uden at skule ud og finde dem hver for sig. Vi hjælper dig godt i mål, så du kan sælge det du brænder for. Se meget mere på shopmusen.dk
5Mit trådløse netværk virker ikke?
Der kan være mange grunde til det ikke gør. Den hyppigste grund, er fordi din wifiboks er for gammel eller skal udskiftes. Computermusen kan sagtens hjælpe dig med at undersøge dit netværk, og evt. udskifte din boks til en nyere og hurtigere version.
6Jeg har set at man kan have sit skrivebord i skyen?
Så har du set rigtigt. Computermusen samarbejder med SDC, Secure Data Center, som leverer hostingløsninger, hvor du egentlig har alle dine data på dit skrivebord i skyen, som om det havde været på din PC. Det gode ved dette er, at alle data er trygt gemt væk, men at du stadig har dem lige ved hånden. Og du kan arbejde uanset hvor du er. Mange små firmaer bruger denne løsning, idet de ikke skal tænke hardware, men blot bruge en alm. PC, hvor de så samtidig er sikret, at deres data ikke forsvinder.
7Jeg har brug for en serverløsning?
Selvfølgelig. Du skal have en sikker server, hvor alle dine data kan være på. Og den bliver placeret i Danmark. Via SDC, Secure Data Center, sørger Computermusen for at få opsat en server til dig og dit behov, så du derfra kan overtage hvad du nu måtte have installeret på den. Det er som at have den hos dig selv. Spørg nærmere efter priser.
8Jeg har brug for et website med tilhørende shop?
Så er du kommet til det rigtige sted. Computermusen har lavet websites i mange år, store som små. Med og uden shop. Du kan få det som du vil have det, og supporten følger med. Mange vil genre have en løsning de selv kan styre fremover, andre igen vil bare have en side, som skal vedligeholdes af Computermusen. Du vælger selv.

Brug for mere info?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Så får vi en snak om det hele. Og husk; ingen spørgsmål er for dumme.